4934

Футбольний манеж

Украина, Волынская область
Отрасль: Строительство
Стадия проекта: Есть идея или наработки

Дата последнего изменения: 29.05.2017
На страницу владельца
0
equalizer из 2000
help
Рассчитывается по оценкам и заполненности проекта (подробнее о рейтингах)
Моя оценка
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Средняя оценка:
 

Идея


Будівництво футбольного манежа (критого майданчика) з полем 63х42м зі штучним покриттям в густонаселеній частині міста Луцька.

Текущее состояние

Рішенням Луцької міської ради дитячій громадській організації "Футбольний клуб "Адреналін" виділена земельна ділянка під будівництво футбольного манежу. Наразі в усьому західноукраїнському регіоні немає жодного футбольного манежу. Манеж планується використовувати для тренувань в холодну пору року та у негоду аматорських, професійних та напівпрофесійних команд міста на платній основі, проведення футбольних турнірів та виставок на платній основі, а також для тренувань груп дитячго футбольного клубу "Адреналін" (таким чином, будівництво даного об'єкту набуває не лише комерційного, але й соціального спрямування).

Рынок

В усьому західноукраїнському регіоні поки що немає жодного футбольного манежу. В місті Луцьку до цих пір функціонує лише одне футбольне поле зі штучним покриттям розміром 60х40м. В холодну пору року та у негоду в місті спостерігається гостра недостача залів для тренувань численних футбольних та міні-футбольних команд міста.
В Луцьку щороку проводиться не менше 4 дитячих футбольних турніри (2 з них - в холодну пору року), в міських та обласних змаганнях з футболу та міні-футболу бере участь понад 60 команд, які проводять регулярні тренування.
Нинішня вартість оренди майданчиків для ігор та тренувань, яка склалась у місті Луцьку на осінь 2014року (в гривнях за годину):
- відкритий майданчик зі штучним покриттям 40х20м - 200грн/год.
- відкритий майданчик зі штучним покриттям 60х40м - 400грн/год.
- зал з міні-футбольним полем 40х20м - 250грн/год.
Немає сумнівів, що цьогоріч вона помітно зросте.

Проблема или Возможность

В м.Луцьку спостерігається великий дефіцит місць проведення тренувань та змагань з футболу та міні-футболу в холодний період року (жовтень-березень), а також в негоду. Завантаженість залів з полем розміром 40х20м в холодну частину року у вечірній час (18-23 год.) становить понад 90% при оплаті 250грн/год. Таким чином, манеж можна буде здавати для тренувань за ціною щонайменше 600грн/год (поле 63х42м за ціною 600грн/год, або розділене на три поля 40х20м за ціною 250грн/год.)
Також в Луцьку немає павільйонів для проведення комерційних виставок, що дає додаткові можливості для використання манежа в теплий період року, коли впаде популярність його використання в якості спортивного об'єкту.

Решение (Продукт или Услуга)

Будівництво критого манежа дозволить вирішити проблему дефіциту місць для проведення футбольних змагань та тренувань численних футбольних команд міста в холодний період року та в негоду, а також проблему місця для проведення товарно-промислових виставок в регіоні.

Конкуренты

В місті існує декілька залів, які мають міні-футбольні майданчики розміром 40х20м ("Арена-Сіті", обласна ДЮСШ), а також придатні для тренувань зали з майданчиками менших розмірів (Східно-Європейський та Технічний університети). Проте, вони більшість часу задіяні в учбово-тренувальному процесі навчальних закладів.

Преимущества или дифференциаторы

Наразі в місті немає інших земельних ділянок, придатних для будівництва подібного роду об'єктів, або вони знаходяться у віддаленій частині міста.

Финансы

Інвестиції потрібні для будівництва об'єкту та підготовки необхідної документації.
Очікуваний щорічний прибуток - не менше 40000євро.

Команда или Руководство

5,00
1
2
3
4
5
1 оценка
Авторизация/Регистрация
arrow_back
RU
more_horiz
close
visibility1406
star0
Добавить в избранное
Удалить из избранных
share
close
thumb_up0
Нравится
Не нравится
Идея
Текущее состояние
Рынок
Проблема или Возможность
Решение (Продукт или Услуга)
Конкуренты
Преимущества или дифференциаторы
Финансы
Инвестировано в прошлых раундах, $
Бизнес-модель
Целевое назначение инвестиций
Предложение инвестору
Команда или Руководство
Менторы-советчики
Лид-инвестор
Риски
Прохождение Инкубационных/Акселерационных программ
Победы в Конкурсах и другие награды
Изобретение/Патент
Видео о продукте
Презентация