4086

Юридическая компания

Украина, город Киев
Отрасль: Услуги, сервис
Стадия проекта: Готов прототип или продукт

Дата последнего изменения: 29.05.2017
На страницу владельца
0
equalizer из 2000
help
Рассчитывается по оценкам и заполненности проекта (подробнее о рейтингах)
Моя оценка
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Средняя оценка:
 

Идея


Надання юридичних послуг юридичним та фізичним особам

Текущее состояние

Юридична компанія вже працює з липня місяця 2014 року. На поточний момент в нас вже є 10 постійних клієнтів, які забезпечують нам собівартість проекту. Таким чином виходить, що продаж повністю погашає собівартість, це: оренда офісу, комунальні платежі, витрати на рекламу, канцелярські приналежності.

Рынок

Ринок юридичних послуг в світовому відношенні спостерігається стабільність з невеликим приростом. Стосовно локального ринку а саме міста Києва, спостерігається така ж ситуація, тобто стабільність і невеликий приріст доходної частини. Це все звязано з тим, що компанії з якими ми працюємо є також залежними від економічної та політичної ситуації в країні.

Проблема или Возможность

Юридичні особи звертаються до ЮК «Вагомий Аргумент» для ведення господарської діяльності комфортно і безпечно як для бізнесу так і для бюджету України. Таким чином для юридичних осіб зменшиться навантаження на бізнес як з боку контролюючих органів так і з боку бюрократії в цілому. Великі підприємства бажають концентрувати увагу на основному виді діяльності, для того щоб більш розвиватись а ЮК «Вагомий Аргумент» забезпечить надійним тилом для оформлення та безпечного ведення такої діяльності. Також юридичні особи звертаються до ЮК «Вагомий Аргумент» для того щоб зменшити навантаження на свій бізнес шляхом викорінення із кадрового резерву посади юриста і підписанням угоди про надання послуг юридичній особі.

Решение (Продукт или Услуга)

Перспективи юридичної діяльності прямо залежать від кваліфікованої та якісно виконаної роботи. Для початку господарської діяльності необхідно набрати мінімальну базу клієнтів на абонентське юридичне обслуговування для того щоб забезпечити мінімальну собівартість проекту. Після 6-ти місяців діяльності ЮК буде видно якими спеціалізаціями будемо займатись більш глибоко, для того щоб забезпечити вимоги клієнтів.

Конкуренты

Конкуренція в юридичному бізнесі велика. Також потрібно пам’ятати той факт, що в одній будівлі і на одному й тому ж поверсі знаходиться ще одна юридична компанія. Тому для того щоб клієнти залишались нашими постійними клієнтами ключем до такого результату є лише безперечна робота юристів які працюють в нашій ЮК. Таким чином наші постійні клієнти зможуть привести ще й своїх друзів яким також потрібна кваліфікована юридична допомога.

Преимущества или дифференциаторы

Юридична компанія «Вагомий Аргумент» надає юридичні послуги здебільшого юридичним особам та фізичним особам за вимогою. Місцезнаходження юридичної компанії в центрі або ближче до центру міста Києва. Вважаю, що стабільність юридичної компанії прийде лише тоді, коли в неї буде стабільний щомісячний дохід від юридичних осіб яким надаються послуги по фіксованій ціні, що призведе до стабільного доходу від господарської діяльності юридичної компанії і впевненості в завтрашньому дні. Окрім того забезпечить стабільний дохід співробітникам юридичної компанії і можливість керівництву організовувати заохочувальні заходи для підвищення мотивації співробітників. Також виділяти від прибутку статтю на рекламу та розвиток підприємства, таким шляхом виникне можливість розвиватись і збільшувати прибутки від господарської діяльності.

Финансы

Стаття інвестицій потрібна для того, щоб збільшити обсяги оборотних коштів, що дасть змогу збільшити кількість клієнтів таким чином прямо впливаючи на дохідну частину.
Заплановані доходи якщо відбудеться вливання інвестицій:
2014 рік (грудень) - рекламні кампанії, зустрічі з потенційними клієнтами, бізнес ланчі, семінари на правову тематику - 20000 грн.
2015 рік (січень - липень) - бізнес ланчі, семінари на правову тематику, рекламні кампанії як в Інтернеті так і в ділових бізнес журналах - 40000 грн.
2015 рік (серпень - грудень) проведення бізнес змагань в яких будуть брати участь потенційні клієнти, таким чином ми встановимо дружні відносини з клієнтами і зменьшимо статтю емоційної напруги, чим добємось від постійних клієнтів більшої довіри і вдячності - 60 000 грн.
2016 рік - компанія є провідною юридичною компанією, яка виходить на міжнародний юридичний ринок, та освоює нові можливості транснаціональної співпраці - 120 - 150 000 грн.
2017 рік - компанія є успішним партнером міжнародних змагань та турнірів, які не лише підвищують статус, але й дають можливість реалізуватись людям, які прагнуть досягти неймовірних результатів у спорті - 250 -350 000 грн.
2018 рік - нам довіряють світові лідери - 400 - 600 000 грн.
2019 рік - компанія очолює рейтинг найвпливовіших юридичних компаній - 1 млн. грн.

Предложение инвестору

Сумма інвестицій які залучаються 300 000 грн.
Заінтересованість інвестора:
- окупність проекту 14-15 місяців
- дохід інвестора від сумми інвестування за вказаний період 65 000 грн.

Команда или Руководство

Риски

Початковий етап розвитку фірми очолюють самі співзасновники, вони ж юристи які і будуть надавати юридичну допомогу на перших етапах становлення ЮК.
Собівартість проекту і особливості реалізації:
- Оренда офісу – 1300 грн./міс.;
- Стіл для офісу – 3000 грн.;
- Крісло для керівника – 800 грн.;
- Стільці для клієнтів 800 грн.;
- Монітор – 700 грн.;
- Компьютер, мишка, клавіатура – як внесок одного із засновників;
- Реклама (газети, інтернет безкоштовні оголошення, оголошення платні) – 500 грн/міс.
5,00
1
2
3
4
5
1 оценка
Авторизация/Регистрация
arrow_back
RU
more_horiz
close
visibility1215
star0
Добавить в избранное
Удалить из избранных
share
close
thumb_up0
Нравится
Не нравится
Идея
Текущее состояние
Рынок
Проблема или Возможность
Решение (Продукт или Услуга)
Конкуренты
Преимущества или дифференциаторы
Финансы
Инвестировано в прошлых раундах, $
Бизнес-модель
Целевое назначение инвестиций
Предложение инвестору
Команда или Руководство
Менторы-советчики
Лид-инвестор
Риски
Прохождение Инкубационных/Акселерационных программ
Победы в Конкурсах и другие награды
Изобретение/Патент
Видео о продукте
Презентация