Фото - Український віскі
13532

Український віскі

Украина, Черниговская область
Отрасль: Пищевая промышленность
Стадия проекта: Есть идея или наработки

Дата последнего изменения: 30.05.2017
На страницу владельца
1
equalizer из 2000
help
Рассчитывается по оценкам и заполненности проекта (подробнее о рейтингах)
Моя оценка
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Средняя оценка:
 

Идея

Міні-завод з виробництва дистиляту з сільськогосподарської сировини, з подальшою витримкою в дубовій тарі і розливом в скляну тару. Оптова торгівля алкогольними напоями.
Підприємство з виробництва аналогів віскі (якісного алкоголю), з місцевої сільськогосподарської сировини ( солоду та/або цукру)методом дистиляції з розливом для витримки в дубову тару. Після витримки - розлив в пляшки та реалізація готового подукту. Такий метод дозволить створити якісний алкогольний напій на противагу горілкам із заводського спирту, часто неперевіреної якості. Такий продукт не буде дешевим. Але і не буде мати ціну вже існуючих на ринках відомих брендів. Тобто займе свою нішу на ринку. Плюс місцевий колорит і в перспективі матимемо аналог віскі/текіли/граппи/кальвадосу. Тільки українське.

Текущее состояние

Проект знаходиться на етапі ідеї. Технологія виробництва відома в загальному. Збирається матеріал для бізнес-плану.

Рынок

Ринок споживання алкогольної продукції в останній час переживає певну кризу, зумовлену низькою купівельною спроможністю населення та зростанням цін на цю та іншу продукцію. Проте при рівня цієї спроможності вистачає для того, щоб найбільші компанії на ринку не втратили своїх позицій. Виробництво унікального та відностно недорогого напою матиме всі шанси на успішну реалізацію на вітчизняному ринку. Крім того, такий оригінальний та унікальний продукт матиме певний попит і на ринках інших країн.

Проблема или Возможность

На українському ринку переважає алкогольна продукція на основі спирту зі спиртзаводів. Доля алкогольних напоїв з дистиляту невелика, тому є всі можливості зайняти власну нішу на цьому ринку.

Решение (Продукт или Услуга)

Пропонується виготовляти унікальний в певному сенсі для українського ринку алкогольний напій, який вигідно відрізнятиметься від вітчизняних аналогів за своєю якістю, а від імпортних - за ціною.

Конкуренты

Основну конкуренцію даному продукту створюватимуть великі виробники класичних горілок.

Преимущества или дифференциаторы

Смакові якості такої продукції кращі, аніж горілчані вироби, що зараз існують. Імідж такої продукції дуже високий. Тому при наявності достатньо автоматизованої технології, при невеликих затратах людських ресурсів, а також відносно недорогої сировини можна виробляти якісний продукт за конкурентною та підйомною для споживачів ціою. Причому є всі можливості для створення індивідуального та неповторного бренду, що дасть додаткові переваги для просування на ринку України та Європи.Крім того, часто низька якість алкогольної продукції наших прямих конкурентів на ринку України не дозвлить їм конкурувати з нашими виробами. Крім того, це буде продукт іншого гатунку, повністю своєрідний, часто не для повсякденного вжитку. Але за відносно невеликою ціною ( в порівнянні з закордонними аналогами) Це буде нашою перевагою.

Целевое назначение инвестиций

Побудова приміщення та підвід комунікацій: вода, каналізація, електрика ( можливо буріння водної свердловини та встановлення сонячних батарей, проте це зіграє на збільшення початкових інвестицій, але окупиться в подальшому). Придбання обладнання. Закупка сировини та тари. Купівля вантажного автомобіля середної вантажопідйомності. Купівля техніки для переміщення вантажу на території заводу.Оплата ліцензії.Витрати на рекламу в перший рік. Оплата праці працівникам в перші півроку.

Предложение инвестору

Частина доходу. Доля в бізнесі.

Риски

Основним ризиком на даному етапі є низка купівельна спроможність населення України. Виходом з даної ситуації є реалізація відносно невеликих партій продукту на вітчизняному ринку з одночасною орієнтацією на ринок Європи.
5,00
1
2
3
4
5
1 оценка
Авторизация/Регистрация
arrow_back
RU
more_horiz
close
visibility1917
star1
Добавить в избранное
Удалить из избранных
share
close
thumb_up0
Нравится
Не нравится
Идея
Текущее состояние
Рынок
Проблема или Возможность
Решение (Продукт или Услуга)
Конкуренты
Преимущества или дифференциаторы
Финансы
Инвестировано в прошлых раундах, $
Бизнес-модель
Целевое назначение инвестиций
Предложение инвестору
Команда или Руководство
Менторы-советчики
Лид-инвестор
Риски
Прохождение Инкубационных/Акселерационных программ
Победы в Конкурсах и другие награды
Изобретение/Патент
Видео о продукте
Презентация