6963

Сувенірна земельна мікроділянка

Украина, Закарпатская область
Отрасль: Туризм, спорт
Стадия проекта: Готов прототип или продукт

Дата последнего изменения: 30.05.2017
На страницу владельца
0
equalizer из 2000
help
Рассчитывается по оценкам и заполненности проекта (подробнее о рейтингах)
Моя оценка
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Средняя оценка:
 

Идея


Пропонується продажа ліцензії на виробництво та продаж оригінального, рекламного, декоративного сувеніра.

Текущее состояние

Добрий день.Я,Шітов Степан Йосипович, мешканець міста Хуст,Закарпатської області,приватний підприємець і винахідник сувенірної продукції(патент на корисну модель,і додатково отримав свідоцтва про реєстрацію авторських прав).У 2012 році їздив до Києва на виставку сувенірної продукції,де отримав диплом в номінації "НАЦІОНАЛЬНИЙ ЕКО-СУВЕНІР".Виготовив продукцію в кількості 500 одиниць,замовив сайт: www.shitov.com.ua ,але забракло фінансів для просування сувенірної продукції.Я міг би продати ліцензію на виготовлення та продаж сувенірної продукції більшим компаніям,які мають фінансову можливість для реалізації данного проекту.На мою думку це перспективний проект,якому немає аналогів у всьому світі,насамперед для розвитку в туристичному бізнесі,а саме для рекламування того чи іншого туристичного краю нашої малівничої Батьківщини.У сувенірному наборі пропонується додатково символічне свідотцво про право власності на фірму на українській та англійській мовах і рекламний буклет тої чи іншої місцевості туристичного краю,відповідно теж на україській і англійській мовах,для заохочення іноземних туристів.З повагою,Степан Шітов.

Рынок

Можливість експорту сувенірної продукції, українським емігрантам,які ностальгують за Батьківщиною (яких близько 10 млн.),і іноземцям,які цікавляться нашою унікальною країною.

Проблема или Возможность

Сувенірна земельна мікроділянка - оригінальна, ексклюзивна і цікава сувенірна продукція, яка символізує для будь-якої людини певну місцевість. Придбавши сувенірну продукцію, людина отримує не тільки цікавий сувенір, а ще й частинку історії, культури нашої Батьківщини. Проста та зручна у виготовленні, та використанні, завдяки оригінальності забезпечує зростання споживчої активності, сприяє розвитку туристичного бізнесу.

Решение (Продукт или Услуга)

Сувенірна земельна мікроділянка – це грунт розфасований в невеликі, прозорі із пластику контейнери, із кришкою де на кришці розташована етікетка з фотографією певної місцевості, з оригінальною назвою, приміром «Вулиця долини нарцисів», на українській та англійській мовах, пронумерована з особистим номером кожної мікроділянки. Також до комплекту входить символічне свідоцтво на право власності мікроділянки, на паперовому носії, яка містить інформацію про географічну місцевість і місце для внесення імені та інших особистих даних власника сувенірної земельної мікроділянки, причому символічне свідоцтво про власність виконане двостороннім, на одній стороні розміщена інформація на українській мові, а на другій стороні розміщена ідентична інформація на англійській мові. В подарунок* покупці отримають буклет з історією того чи іншого унікального об’єкта туризму України. Весь набір сувенірної продукції упаковано в оригінальну дизайном подарункову картонну коробку.

Конкуренты

Не має аналогів в всьому світі.

Преимущества или дифференциаторы

Патент на корисну модель

Финансы

Я більше схильний до продажів ліцензій на виготовлення та продаж сувенірної продукції.

Команда или Руководство

5,00
1
2
3
4
5
1 оценка
Авторизация/Регистрация
arrow_back
RU
more_horiz
close
visibility1203
star0
Добавить в избранное
Удалить из избранных
share
close
thumb_up0
Нравится
Не нравится
Идея
Текущее состояние
Рынок
Проблема или Возможность
Решение (Продукт или Услуга)
Конкуренты
Преимущества или дифференциаторы
Финансы
Инвестировано в прошлых раундах, $
Бизнес-модель
Целевое назначение инвестиций
Предложение инвестору
Команда или Руководство
Менторы-советчики
Лид-инвестор
Риски
Прохождение Инкубационных/Акселерационных программ
Победы в Конкурсах и другие награды
Изобретение/Патент
Видео о продукте
Презентация