4724

Продуктовий та магазин побутової хімії + інтернет-гіпермаркет

Украина, Львовская область
Отрасль: -
Стадия проекта: Готов прототип или продукт

Дата последнего изменения: 29.05.2017
На страницу владельца
0
equalizer из 2000
help
Рассчитывается по оценкам и заполненности проекта (подробнее о рейтингах)
Моя оценка
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Средняя оценка:
 

Идея


Об’єднати всі можливі товари і послуги в одному місці, для зручності пошуку та збільшення кількості клієнтів в інтернет-магазині.

Текущее состояние

Є готовий бізнес-план, зроблене дослідження ринку, підібране приміщення, куплений хостинг та домен, зроблений сайт (наразі без наповнення), налагоджені контакти з 273 постачальниками

Рынок

Ринок продуктових магазинів постійно росте, оскільки продукти купують всі і завжди, незалежно від рівня доходів чи ситуації в країні. Ринок покупок та замовлень продуктів через інтернет росте щорічно на 7-10%

Проблема или Возможность

Попит перевищує пропозицію. Пропозиція, яка існує на ринку має завищені ціни

Решение (Продукт или Услуга)

Оскільки планується цілодобова безкоштовна доставка товарів (без додаткової націнки) та продаж надзвичайно широкого асортименту товарів (на даному етапі більш ніж 273000 найменувань товарів) через інтернет-магазин, можна задовільнити будь-який запит на товар чи послугу

Конкуренты

Аналізуючи конкурентів в зоні розміщення продуктового магазину, бачимо, що їх є лише 2 (кіоск і супермаркет «Рукавичка»). Визначимо сильні і слабкі сторони даного магазину, у порівнянні з конкурентами, враховуючи те, що віддаленість до кожного з конкурентів близько 500м.

У порівнянні з кіоском і супермаркетом, даний магазин працюватиме цілодобово та матиме накопичувальні картки та картки на знижку. Магазин матиме ширший асортимент товарів ніж кіоск, а цілодобову безкоштовну доставку з замовленням онлайн не пропонує жоден конкурент.

Щодо інтернет-магазину, то цей проект є унікальним, тому прямих конкурентів у нього немає, хоча і є конкуренти в кожній області окремо. Основними з них (залежно від напрямку їх роботи) є: mobilluck.com.ua, rozetka.com.ua, deshevshe.net.ua, comfy.ua, allo.ua, lamoda.ua, depstor.com, vk-podium.com.ua, panama.ua, tyfli.com, ekipazh-service.com.ua, delivero.com.ua, aukro.ua, vashmagazyn.ua. Перевага перед кожним з них є нижча ціна, відсутність мінімального замовлення, можливість придбати товар в кредит, безкоштовна доставка, ширший асортимент товару, продаж товарів вітчизняних і закордонних виробників, наявність мобільного додатку, який проводить інформування про оновлення на сайті, відсутність спливаючої реклами та рекламних банерів.

Преимущества или дифференциаторы

Перевагою продуктового магазину є цілодобовий графік роботи, розташування в житловому будинку та можливість замовлення продуктів через інтернет.

Перевагою інтернет-магазину є мобільний додаток, який інформує клієнтів про оновлення, широкий асортимент товарів та послуг на одному сайті, можливість придбати товари в кредит, програма лояльності, низькі ціни, якісні товари, можливість замовлення товару, якого ще не було на сайті та багато іншого (деталі в бізнес-плані)

Финансы

Інвестиції потрібні для купівлі приміщення під магазин, який буде також і складом і офісом для інтернет-магазину, купівлі необхідного обладнання для облаштування магазину та робочих місць в офісі, з/п персоналу на 12міс., який працюватиме в магазині, з/п за перше наповнення та підтримку працездатності інтернет-магазину

Плановий термін виходу на рівень беззбитковості - 7міс.
Плановий термін повернення вкладених коштів - до 29міс.

Команда или Руководство

5,00
1
2
3
4
5
1 оценка
Авторизация/Регистрация
arrow_back
RU
more_horiz
close
visibility2086
star0
Добавить в избранное
Удалить из избранных
share
close
thumb_up0
Нравится
Не нравится
Идея
Текущее состояние
Рынок
Проблема или Возможность
Решение (Продукт или Услуга)
Конкуренты
Преимущества или дифференциаторы
Финансы
Инвестировано в прошлых раундах, $
Бизнес-модель
Целевое назначение инвестиций
Предложение инвестору
Команда или Руководство
Менторы-советчики
Лид-инвестор
Риски
Прохождение Инкубационных/Акселерационных программ
Победы в Конкурсах и другие награды
Изобретение/Патент
Видео о продукте
Презентация