8202

Адаптація людей з обмеженими можливостями (глухо-німих) в суспільстві

Украина, Ивано-Франковская область
Отрасль: Услуги, сервис
Стадия проекта: Есть идея или наработки

Дата последнего изменения: 30.05.2017
На страницу владельца
0
equalizer из 2000
help
Рассчитывается по оценкам и заполненности проекта (подробнее о рейтингах)
Моя оценка
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Средняя оценка:
 

Идея


Проект призначений для адаптації людей з обмеженими можливостями (глухо-німих) в суспільстві.

Текущее состояние

використовується для налагодження зв’язку між клієнтом та центром сурдоперекладачів, за допомогою технології WEB RTC, яка шляхом обміну медіа (відео/звук) даними та текстовими повідомленнями забезпечує швидку результативність та високе розуміння потреб користувача.Представимо ситуацію, коли людина з обмеженими можливостями приходить у банк. Є барєр у спілкуванні. Нехай цей банк користується послугами нашого проекту. Тоді ця людина приходить у банк, показує жест руками що вона шлухо-німа і тоді працівник запрошує її до місця обслуговування клієнтів і направляє на неї веб-камеру і монітор, або планшет. Працівник звязується з колл-центром, в якому сидять професійні перекладачі. Клієнт мовою жестів показує на веб-камеру що її турбує, або задає свої запитання. Синхронно в навушник перекладач озвучує все. І відповідно працівник відповідь свою озвучує голосом і перекладач показує на моніторі відповідь. Таким чином відбувається спілкування.
Зроблено технічне завдання по проекту. Є компанія програмістів які готові протягом 4 місяців виконати проект. Проведено кілька бесід з представниками закладів громадського харчування, банків, державних установ про можливість впровадження такого проекту. Ведуться перемовини з сурдоперекладачами. Отримано підтримку від Львівського осередку УТОГ і його центрального корпусу в Києві.

Рынок

Проект може бути впроваджений практично у всі заклади установи міст. Державні установи, вокзали, центри обслуговування громадян, банки, лікарні і т.д.

Проблема или Возможность

Проблема в людей з вадами слуху реально існує. Станом на 1 січня 2008 року в Україні налічується близько 300 тисяч дітей і 1 млн дорослих з порушенням слуху, які потребують слухопротезування, в тому числі з глухотою — 11 тис. дітей та 100 тис. дорослих. Проте офіційно на обліку для забезпечення слуховими апаратами пільгових категорій населення України нараховується 34 091 дорослих (в тому числі 2296 учасників та інвалідів війни) та 9982 дитини, кохлеарної імплантації — 540 дітей та 90 дорослих. Проте за неофіційними даними людей з проблемами слуху в 2-3 рази більше.

Решение (Продукт или Услуга)

Веб-прощадка, яка звязує наших клієнтів з колл-центром. Також будуть працювати приватні перекладачі по всій Україні під нашим керівництвом.

Конкуренты

Конкуренція нульова. Немає представників з подібними продуктами.

Преимущества или дифференциаторы

Наші клієнти зможуть використовувати наші логотипи і рекомендації в своїх рекламних компаніях, що підвищить лояльність до них. В поеднанні з низькою цінок ліцензії пропозиція виглядає дуже привабливою. Також планується співпраця з великими телеканалами.

Финансы

Гроші потрібні для оплати роботи програмістів і зарплати для перекладачів на перші 3 місяці роботи проекту.

Команда или Руководство

5,00
1
2
3
4
5
1 оценка
Авторизация/Регистрация
arrow_back
RU
more_horiz
close
visibility1379
star0
Добавить в избранное
Удалить из избранных
share
close
thumb_up0
Нравится
Не нравится
Идея
Текущее состояние
Рынок
Проблема или Возможность
Решение (Продукт или Услуга)
Конкуренты
Преимущества или дифференциаторы
Финансы
Инвестировано в прошлых раундах, $
Бизнес-модель
Целевое назначение инвестиций
Предложение инвестору
Команда или Руководство
Менторы-советчики
Лид-инвестор
Риски
Прохождение Инкубационных/Акселерационных программ
Победы в Конкурсах и другие награды
Изобретение/Патент
Видео о продукте
Презентация