3925

3D Кузня

Украина, город Киев
Отрасль: Машиностроение
Стадия проекта: Готов прототип или продукт

Дата последнего изменения: 29.05.2017
На страницу владельца
0
equalizer из 2000
help
Рассчитывается по оценкам и заполненности проекта (подробнее о рейтингах)
Моя оценка
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Средняя оценка:
 

Идея


Cтворення компанії (підприємства) повного циклу, основним напрямком діяльності якої стане створення фізичних моделей цифрових тривимірних об’єктів в різних галузях: від дизайну інтер’єрів – до машинобудування, включаючи автомобілебудування, авіабудування, біоінженерію.

Текущее состояние

Наразі займаюсь наданням одної з послуг (3Д візуалізація та 3Д друк гіпсом)

Рынок

Машинобудування та металообробка - Обсяг виробництва металообробної продукції та верстатів у грошовому еквіваленті дорівнює 28,1 млн. грн. (2013 рік).
Фармація та медична промисловість - Для задоволення населення в зубних протезах щорічно треба виготовляти близько 20 млн. протезів.

Проблема или Возможность

Виготовлення 3D-моделей – реальна можливість прискорити процес введення планованої продукції у виробництво, а також виготовляти готову продукцію за значно менші кошти і швидше ніж існуючими методами. Створення високотехнологічних деталей машинобудівних виробів, створення макетів будівель та архітектурних споруд (макетування), елементи декору інтер’єрів, прототипи корпусних виробів, нові дизайнерські рішення може бути перетворено з цифрової 3D-моделі в модель фізичну.

Решение (Продукт или Услуга)

Виготовлення 3Д моделей з допомогою 3Д принтерів.
Матеріали: віск, гіпс, метали (15 видів), пластик, кераміка.

Конкуренты

На даний момент на російсько-українському ринку існує три сильних конкурентних компанії. http://www.orgprint.com/ru/wiki/prognozy-analitikov-Gartner-o-3D-pechati
«ESCAR DESIGN» (Росія) має два напрямки діяльності:
•Відділ макетування. Виробництво макетів літаків, архітектурних макетів, прототипів, функціонуючих демонстраційних моделей, таких як двигуни літаків, бурові установки і т.д. Можливе виготовлення як серійної продукції, так і ексклюзивних виробів.
•Відділ візуалізації. Виготовлення 3D-презентацій, навчальних відео, відеореклами для телебачення та інтернету, що дозволяє зробити рекламу більш ефективною.
Творча майстерня «Архітектон» (Росія) створена в 2006 році.
Основні напрямки діяльності:
•Архітектурна майстерня – архітектурне проектування приватних і громадських будівель: котеджі, житлові будинки, готелі, торгові та офісні центри, складські комплекси. Аналіз ділянок під забудову, розробка концепцій та містобудівних обґрунтувань.
•Макетна майстерня – виготовлення архітектурних та містобудівних макетів. Моделей техніки і макетів інженерного обладнання, пристроїв і систем. Макетів для виставок, рекламних, навчальних та музейних макетів. Розробка дизайну корпоративних сувенірів і їх серійне виготовлення.
•Майстерня 3D-графіки – архітектурна візуалізація, візуалізація екстер'єрів і інтер'єрів, створення відеороликів, рекламної, презентаційної та навчальної графіки.
•Майстерня дизайну – промисловий дизайн, створення прототипів, розробка систем навігації, дизайн міського середовища. Проектування музеїв – оформлення виставкових експозицій, дизайн стендів.
Приватне підприємство «Бджілка»:
Компанія пропонує проектування та виготовлення прес-форм власного виробництва, постачання термопластавтоматів (колінно- важільні термопластавтомати, мінітермопластатвомати, гідравлічні, термопластавтомати зусиллям змикання 20 тонн – 6200 тонн, вертикальні термопластавтомати, термопласти для двокольорового лиття, ТПА для ПЕТ), чиллерів, сушок, бункерних сушарок, завантажувачів, дробарок, термостатів, конвеєрних ліній та іншого обладнання для лиття пластмасових виробів.

Преимущества или дифференциаторы

1. час виконання заказу - конкуренти виготовляють стандартну модель за 3-4 місяці. (ми можемо за 1 день виготовити не стандартну модель).
2. Ціна - від 200$/см3 у конкурентів, проти від 75$/см3.

Финансы

Кошти потрібні для закупки обладнання для 3Д друку.

Предложение инвестору

49%х51% на мою користь
Фінансові показники
Виручка за 3 роки роботи $ 12 372 239
Необхідні інвестиції $ 2 023 380
Чистий прибуток за 3 роки $ 5 546 738
NPV $ 3 054 347
IRR місячна % 7%
IRR річна % 122,80%
Період окупності міс. 14
Дисконтований період окупності міс. 15

Команда или Руководство

Риски

Ризики:
1.Не стабільна політична ситуація в країні
•Внаслідок незаконних дій банд-формувань та Російської Федерації існує велика загроза відкритого вторгнення та руйнування економіки України.
2.Валютні коливання та знецінення гривні
•Внаслідок валютних коливань та ослаблення курсу гривні відносно іноземної валюти збільшується ціна закупляємого обладнання (в гривні) та розхідних матеріалів. Це в свою чергу веде до зменшення маржинальності виробів.

П.С. 3Д друк металів дозволяє значно пришвидшити та зекономити процес виготовлення зброї.
5,00
1
2
3
4
5
1 оценка
Авторизация/Регистрация
arrow_back
RU
more_horiz
close
visibility1668
star1
Добавить в избранное
Удалить из избранных
share
close
thumb_up1
Нравится
Не нравится
Идея
Текущее состояние
Рынок
Проблема или Возможность
Решение (Продукт или Услуга)
Конкуренты
Преимущества или дифференциаторы
Финансы
Инвестировано в прошлых раундах, $
Бизнес-модель
Целевое назначение инвестиций
Предложение инвестору
Команда или Руководство
Менторы-советчики
Лид-инвестор
Риски
Прохождение Инкубационных/Акселерационных программ
Победы в Конкурсах и другие награды
Изобретение/Патент
Видео о продукте
Презентация