6653

Секонд-хенд

Украина, Ровненская область
Отрасль: Легкая промышленность
Стадия проекта: Есть идея или наработки

Дата последнего изменения: 30.05.2017
На страницу владельца
0
equalizer из 2000
help
Рассчитывается по оценкам и заполненности проекта (подробнее о рейтингах)
Моя оценка
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Средняя оценка:
 

Идея


Планується відкриття магазину секонд-хенду з продажу уживаного, зниженого в ціні і дешевого одягу.

Текущее состояние

Є тільки ідея!

Рынок

В Україні торгівля вживаними речами – це один з видів бізнесу, який розвивається швидкими темпами. Перші магазини, що займалися торгівлею одягом секонд-хенд в Україні з’явилися на початку 90-х років. Популярність секонд-хендів зростала, бо хороший одяг можна було придбати значно дешевше ніж на звичайному ринку вашого міста.

Проблема или Возможность

В принципі проблеми великої не існує.Дезинфекція одягу,прибуття товару,заключення договорів, ці всі питання вирішуються. Міністерство промислової політики України пропонувало заборонити Кабміну ввезення в країну старого одягу, з метою підняти українську легку промисловість.У країнах Західної Європи немає жодної партії, яка б забороняла цей вид бізнесу. Він приносить користь населенню, і жодна держава від цього ще не постраждала. Навпаки, казна отримує податки, а населення - робочі місця. Це зрозуміли і в Польщі, і в Угорщині, де необдумані заборони на ввезення ношених речей були скасовані. Моя основа плану,продавати одяг " Люкс" "Крем" " Екстра" та Original за доступними цінами.Будемо дивитись на цю справу з іншої сторони,зараз на ринку в нашому місті якщо купити ( хороші речі по якості )куртку,пальто,плащ коштуватиме в середньому 500-2000грн. і більше. Я думаю що цим все зрозуміло,люди куплятимуть в моєму магазині якісні та не дорогі речі,але все залежить від обраного місця та добротного товару.

Решение (Продукт или Услуга)

Дивлячись яка проблема і в якому випадку. В кризовий момент, як для мене будуть існувати акції,розпродаж товару і так далі. Для людей ці пропозиції будуть також вігідні. В крайньому випадку якщо товар прийде першого або другого сорту,магазин буде працювати із декількома ательє по ремонту одягу. На мою думку,із першого дня роботи можна надавати клієнтам інформацію ( візитками і т.д) про те що дійсно існують,та ,де є такі ательє.

Конкуренты

Конкурентів боятись,в ліс не ходити.))) Все дуже просто,вивчити в них плюси та мінуси,зробити свою більш креативну рекламу,завозити більш оригінальний одяг за доступними цінами для населення.

Преимущества или дифференциаторы

Моя думка така,прями конкуренти можливо і будуть, але,зазвичай вони підносять свою рекламу так,що люди не знають цього,тобто: якщо реклама в них така" Стоковий одяг" ( де зазвичай і пишуть) то у перекладі з англійської " стік "означає запас, тобто стоковий одяг це не що інше, як залишок. В мене буде секонд-хенд більш зрозуміліший та більш доступніший для людей.

Финансы

Інвестиції потрібні для вкладення бізнесу,відкриття нового магазину одягу " Секонд-хенд -Люкс"
Розходи: На 1 кв.м 15 кг_1 кг( люкс ) в середньому коштує 4 євро а 1_сорт -2 є.. Отже,рахуємо на приміщення 80-100 кв.м. На початкову закупку товару 50 % оригіналу та 50% 1_го сорту = 80-120 тис.грн.
Реєстрація підприємства та працівників = 500грн.
Реклама = 5000-10000тис.грн.
Ремонт+обладнення = 10000грн
Оренда приміщення = 5000-10000тис.грн
Плюс 25-30% === в середньому 155-200.000тис.грн.
Доходи: 100.000тис.грн в місяць ( грязними )чистими 50-60тис.грн,а в рік в середньому чистий дохід становить 500-600тис.грн.

Команда или Руководство

5,00
1
2
3
4
5
1 оценка
Авторизация/Регистрация
arrow_back
RU
more_horiz
close
visibility1513
star0
Добавить в избранное
Удалить из избранных
share
close
thumb_up0
Нравится
Не нравится
Идея
Текущее состояние
Рынок
Проблема или Возможность
Решение (Продукт или Услуга)
Конкуренты
Преимущества или дифференциаторы
Финансы
Инвестировано в прошлых раундах, $
Бизнес-модель
Целевое назначение инвестиций
Предложение инвестору
Команда или Руководство
Менторы-советчики
Лид-инвестор
Риски
Прохождение Инкубационных/Акселерационных программ
Победы в Конкурсах и другие награды
Изобретение/Патент
Видео о продукте
Презентация