Фото - Створення будинку для осіб похилого віку сімейного типу із спеціалізованим доглядом
14656

Створення будинку для осіб похилого віку сімейного типу із спеціалізованим доглядом

Украина, Тернопольская область
Отрасль: Услуги, сервис
Стадия проекта: Есть идея или наработки

Дата последнего изменения: 30.05.2017
Min сумма займа
$  100.000
Предлагаемая доходность
5% в год
На страницу владельца
1
Всего необходимо
$ 100.000
Рейтинг
equalizer из 1000
help
Рассчитывается по оценкам и заполненности проекта (подробнее о рейтингах)
Моя оценка
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Средняя оценка:
Также этот проект:
- ищет инвестиции
 

Идея

Мета: надання соціальних послуг, забезпеч.отримання мед. допомоги, відпочинку , проживання літнім особам, створення нових робочих місць, отримання доходу об'єктом господарювання.
Розвиток інфраструктури з надання соціальних послуг, забезпечення отримання медичної допомоги, відпочинку, проживання особам похилого віку, створення нових робочих місць, отримання доходу суб'єктом господарювання

Текущее состояние

Є власна будівляя площею 200 м.кв яка потребує реконструкції, добудівлі та ремонту. Прилегла земельна ділянка0,2га . За містом в спокійній сільській місцевості західної України.

Рынок

Як свідчать статистичні показники, на формування населення впливають як природні так міграційні процеси. Велика частка осіб працездатного віку мігрувала за кордон для пошуку роботи. І багато стареньких батьків залишаються самотні без належного догляду і з ризиками нападів і пограбувань

Проблема или Возможность

Проблемою є те, що в нашому менталітеті ще з радянських часів склався розхожий стереотип, що діти, котрі відправляють своїх батьків до будинку престарілих, прирікають їх на самотність або просто позбуваються. Сталося це через те, що заклади з догляду за старими людьми в минулі роки не отримували необхідної підтримки від держави, що не розвивалися і не фінансувалися, отже, не забезпечували постояльців комфортним проживанням. У такі заклади і самі громадяни похилого віку відправлялися з небажанням. Непоказні умови і непривітний медперсонал не додавав позитивних емоцій . У цивілізованому світі переїжджати в похилому віці в пансіонати - давно вже загальноприйнята практика. Взагалі, за кордоном прийнято жити нарізно як у молодому, так і в літньому віці, відчувати свою власну свободу і нікого не утискати. Тому жити окремо від старіючих батьків там - загальноприйнята норма.

Конкуренты

На території області існують геріатричні центри де перебувають соціально незахищені категорії осіб, яким немає змоги надати більш якісні послуги за відсутності коштів

Преимущества или дифференциаторы

Приватного будинку для осіб похилого віку сімейного типу з покращеними умовами в області немає.

Финансы

Очікується встановлення мінімальної вартості послуг від 250 грн.за день перебування . Вартість залежатиме від мінімальних гарантій оплати праці працівникам ін.прямих затрат, та відсотку рентабельності - 10-15 . При наявностіі 20 проживаючих протягом 5-ти років пансіонат окупить затрати, завоює хорошу репутацію та буде приносити дохід.

Срок кредитования

60 месяцев

Процентная ставка, %

5

Тип залога

Недвижимость

Залог и активы

Приміщення яке планується використовувати

Бизнес-модель

Термін освоєння проекту становить 12-15 місяців.П прогнозовані фінансові показники можна переглянути при зустрічі. Розглядалося декілька варіантів , залежних від кількості осіб похилого віку.Але з них випливає що найбільш фінансово привабливим є варіант при повній загруженості будинку та низькій собівартості перебування.

Решение (Продукт или Услуга)

Колектив закладу робитиме все можливе для досягнення по-справжньому теплої домашньої обстановки, де кожному клієнту приділяєтиметься максимум уваги. Професійний догляд патронажної служби націлений на підтримку високого рівня емоційного стану наших постояльців. Комфортна і безпечна інфраструктура робитиме будинок для літніх людей місцем, де поважний вік проживаєтиметься в радість. Профілактика і реабілітація хвороб старечого віку

Команда или Руководство

Риски

Ризики у зростанні цін на надання даних послуг, низький рівень забезпеченості пенсіонерів, упередженні негативні думкии про перебування у будинку для осіб похилого віку..

Прохождение Инкубационных/Акселерационных программ

Участі в програмах не бралв

Победы в Конкурсах и другие награды

Не було

Изобретение/Патент

Не має
5,00
1
2
3
4
5
1 оценка
Авторизация/Регистрация
arrow_back
RU
more_horiz
close
visibility7045
star0
Добавить в избранное
Удалить из избранных
share
close
thumb_up0
Нравится
Не нравится
Идея
Текущее состояние
Рынок
Проблема или Возможность
Конкуренты
Преимущества или дифференциаторы
Финансы
Профинансировано ранее, $
Срок кредитования
Процентная ставка, %
Тип залога
Залог и активы
Бизнес-модель
Решение (Продукт или Услуга)
Команда или Руководство
Лид-кредитор
Риски
Прохождение Инкубационных/Акселерационных программ
Победы в Конкурсах и другие награды
Изобретение/Патент
Видео о продукте
Презентация